Waarom Brandwijk

  • Historie
  • Onze Visie
  • VIPS over Brandwijk
  • Stage uitdaging

Maak kennis met onze specialisten

Maak kennis met onze specialisten op het gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken!

Historie

Groot geworden met gastvrijheid.

Brandwijk is inmiddels niet meer weg te denken uit de kerstpakketten branche. Met veel passie en enthousiasme werken wij samen met u aan een duurzame relatie. Brandwijk begon in 1982 toen Dick en Pieta Brandwijk een kaas- en delicatessenzaak in ‘s-Hertogenbosch kochten. Persoonlijke benadering en gastvrijheid waren de kernwaarden voor dit unieke familiebedrijf. Deze creativiteit en persoonlijke benadering is tegenwoordig nog steeds de rede waarom organisaties kiezen voor kerstpakketten en relatiegeschenken van Brandwijk.

Waar wij voor staan

Creatief, duurzaam en gastvrij.

Brandwijk Kerstpakketten staat voor creativiteit, duurzaamheid en gastvrijheid. Wij gaan voor kerstpakketten met een boodschap, bij voorkeur een duurzame boodschap! Wij bieden u graag een unieke service die het juiste product op de juiste plaats uw persoonlijke boodschap overbrengt. Wij nemen u al het werk uit handen en garanderen een optimale dienstverlening waardoor u zich kunt concentreren op uw core business. Wij zetten graag onze 35 jaar ervaring in voor een creatief pakket. Alles gerelateerd aan uw inhoudelijke doelstellingen en budgettaire mogelijkheden. Creativiteit is geen kwestie van geld maar een talent dat zich in elke opdracht manifesteert.

VIPS over Brandwijk

Wij behandelen iedereen als VIP!

Wij zijn enorm blij met de talrijke zakelijke relaties die jaarlijks ‘De Wereld van Brandwijk’ bezoeken. Wij geloven niet in klanten, maar in partners. Werken aan langdurige klantrelaties heeft altijd centraal gestaan in onze bedrijfsvoering. Hoewel bij ons iedereen als VIP behandeld wordt, vinden wij het extra bijzonder als een BN’er met plezier ons bedrijf bezoekt. We zijn trots op hun enthousiasme voor ons bedrijf. Daarom mogen hun statements op onze website niet ontbreken.

00:00
00:00

Stage uitdaging

Pak jij die uitdaging aan?

Brandwijk is een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Ben jij leergierig, gezellig en gedreven? Heb jij geen hekel aan hard werken en beschik je over een dosis humor? Dan ben je bij ons op het juiste adres voor een ideale leerschool. Wij zijn altijd op zoek naar leergierige, enthousiaste en creatieve studenten voor een uitdagende stage!

Scroll naar top