MVO Relatiegeschenken

MVO relatiegeschenken nodig?

Bent u op zoek naar MVO relatiegeschenken? Wilt u uw zakelijke relaties een geschenk geven dat op een verantwoorde manier is geproduceerd? Bij Brandwijk Kerstpakketten bent u aan het juiste adres! Brandwijk Kerstpakketten is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor de mooiste persoonlijke en duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken. We hebben een uitgebreid assortiment en we blijven steeds weer nieuwe producten ontwikkelen. Op die manier kunnen we u steeds weer verrassen en inspireren. Er is bij Brandwijk Kerstpakketten heel veel mogelijk. Bent u op zoek naar een specifiek product? We helpen u graag om passende MVO relatiegeschenken of kerstpakket te vinden!

De MVO relatiegeschenken van Brandwijk Kerstpakketten

Bent u benieuwd naar de MVO relatiegeschenken van Brandwijk Kerstpakketten? In onze uitgebreide showroom in Zaltbommel bent u van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. U krijgt dan een goed beeld van de vele mogelijkheden op het gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken bij Brandwijk Kerstpakketten. We geven u ook graag persoonlijk advies. Ook kunt u bij ons terecht voor een oriënterend gesprek, waarin we alle mogelijkheden met u bespreken. 

Het vinden van het juiste relatiegeschenk of kerstpakket kan veel tijd kosten. Dat weten we bij Brandwijk Kerstpakketten als geen ander. We nemen u dit werk graag uit handen, zodat u uw tijd kunt blijven gebruiken voor de werkzaamheden binnen uw eigen bedrijf. We kunnen u bij Brandwijk Kerstpakketten volledig ontzorgen. U kunt alles aan ons toevertrouwen, van idee tot aflevering. Aan de hand van uw wensen en uw budget gaan we graag voor u aan de slag!

Waarom MVO relatiegeschenken?

Door te kiezen voor MVO relatiegeschenken kunt u door middel van uw relatiegeschenk een duidelijke boodschap overdragen. U laat zien dat u geeft om maatschappelijk verantwoord ondernemen. In onze ogen is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We willen graag zorg dragen voor het milieu. Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3, en daar zijn we trots op. 

Wilt u graag MVO relatiegeschenken geven aan uw zakelijke relaties en wilt u een bestelling plaatsen? Of heeft u misschien nog een vraag over de duurzaamheid van onze producten? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in Zaltbommel. We horen graag van u wat we bij Brandwijk Kerstpakketten voor u kunnen betekenen als het gaat om MVO relatiegeschenken!

Scroll naar top