Kerstpakket MVO

Kerstpakket MVO nodig?

Op zoek naar een kerstpakket MVO? Wilt u uw medewerkers een mooi kerstpakket geven dit jaar, als dank voor hun inzet het afgelopen jaar? En hecht u waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Met een kerstpakket MVO van Brandwijk Kerstpakketten kiest u voor een kerstpakket dat is geproduceerd met respect voor het milieu en de samenleving. Brandwijk Kerstpakketten is al vele jaren hét adres voor de mooiste persoonlijke en duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken. U heeft dankzij ons uitgebreide assortiment een ruime keuze. Hierdoor kunt u altijd een kerstpakket MVO vinden dat aansluit bij uw wensen. We helpen u bij Brandwijk Kerstpakketten graag om een passend kerstpakket MVO te vinden!

Een kerstpakket MVO uitzoeken 

Weet u nog niet precies wat voor kerstpakket u zoekt? En bent u benieuwd naar het assortiment van Brandwijk Kerstpakketten? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze grote showroom in Zaltbommel. Hier, in ‘De Wereld van Brandwijk’, laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een kerstpakket MVO. We geven u bij Brandwijk Kerstpakketten graag persoonlijk advies, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het vinden van een geschikt kerstpakket. U kunt ook bij ons langskomen voor een oriënterend gesprek, waarin we graag de mogelijkheden met u doorspreken. Zoekt u een kerstpakket MVO met een exclusieve uitstraling? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U vindt in ons assortiment veel verschillende kerstpakketten en relatiegeschenken. We vinden het bij Brandwijk Kerstpakketten belangrijk om u steeds weer te kunnen verrassen en te kunnen inspireren. Daarom blijven we steeds weer nieuwe producten ontwikkelen om toe te kunnen voegen aan ons assortiment. 

Waarom een kerstpakket MVO?

Door te kiezen voor een kerstpakket MVO van Brandwijk Kerstpakketten laat u zien dat u maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt. Voor is is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn ons ervan bewust dat het milieu de toekomst van het bedrijfsleven in handen heeft. Door onze kerstpakketten en relatiegeschenken op een duurzame manier te produceren willen we zorg dragen voor het milieu. Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. We blijven stappen zetten om op een duurzame manier onze producten te kunnen maken. Wilt u meer weten over de duurzame producten van Brandwijk Kerstpakketten? Of wilt u misschien een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Zaltbommel. We geven u graag meer informatie! 

Scroll naar top