Kerstpakketten

  • Kerstpakketten Showroom
  • Kerstpakket op maat
  • Kerstgeschenken
  • Brandwijk Persoonlijke Service

Duurzame kerstpakketten voor duurzame relaties

Slagroom, koffie en marshmallows…. of dit jaar iets compleet anders?
Laat u inspireren en verrassen in onze kerstpakketten showroom!

Kerstpakket op maat

Verrassende kerstpakketten

U wilt uw personeel of relaties een schouderklopje geven? Een blijk van waardering? Duurzame relaties kunt u opbouwen met unieke en verrassende kerstpakketten. Want wat maakt meer indruk? Een bloemenbon of een prachtig boeket? De verrassing is het grootste geschenk. Bij Brandwijk Kerstpakketten zijn wij al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het bedenken, maken en faciliteren van creatieve en unieke kerstpakketten die uw relaties laten verrassen. Alle kerstpakketten maken wij volledig op maat. Of u nu enkele kerstpakketten nodig heeft of duizenden. Ieder kerstpakket verdient een persoonlijke benadering, want dat is uiteindelijk wat de echte toegevoegde waarde van uw kerstpakket biedt.

00:00
00:00

Persoonlijk kerstpakket

Kerstpakketten met een boodschap

Ieder jaar ontvangen ongeveer 6 miljoen mensen een schouderklopje door middel van een kerstpakket. Het lijkt zo eenvoudig: een kerstpakket samenstellen, maar samen met onze specialisten maakt u er iets speciaals van. De verrassing is immers het grootste geschenk. Een persoonlijke boodschap maakt een kerstgeschenk onvergetelijk. Bij Brandwijk geloven we in een kerstpakket met een boodschap. Daarom denken wij graag met u mee over een creatieve invulling van uw kerstpakket.

Duurzame kerstpakketten

Verantwoorde kerstpakketten op maat

Brandwijk is gespecialiseerd in duurzame kerstpakketten. Kerstpakketten met een duurzaam, MVO of Fairtrade karakter geven een mooie extra boodschap aan uw relaties. Naast de duurzame kerstpakketten, kiest u ook voor een duurzame leverancier voor uw kerstpakketten. Wij zijn niet alleen duurzaam met woorden, maar vooral met onze daden. Daarom zijn wij ook in het bezit van meerdere certificeringen. 

Originele kerstgeschenken

Kerstgeschenk als mooiste waardering.

Naast unieke kerstpakketten is Brandwijk ook het adres voor originele kerstgeschenken. Wij zoeken graag samen met u naar een passend en exclusief kerstgeschenk. Bij ons vindt u kerstgeschenken in alle soorten en maten. Exclusiviteit is ons handelsmerk. Of het nu gaat om een heerlijke wijn/champagne of een uniek cadeau van Hugo Boss en Cacharel. We denken graag met u mee over een kerstgeschenk waar u indruk mee maakt.

Plan direct uw afspraak in onze showroom!

Scroll naar top