Kerstpakket duurzaam

Kerstpakket duurzaam nodig?

Bent u op zoek naar een kerstpakket duurzaam? Het einde van het kalenderjaar nadert en u bent op zoek naar een uniek kerstpakket duurzaam? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het ieder jaar weer een kunst is om een prachtig en persoonlijk kerstpakket samen te stellen voor uw werkrelaties en medewerkers. Bij Brandwijk Kerstpakketten helpen wij u graag. In de afgelopen jaren hebben wij onze producten vernieuwd en verschillende duurzame producten toegevoegd aan ons brede assortiment. Zo kunnen wij ieder jaar opnieuw onze klanten verrassen en inspireren met prachtige duurzame producten die u samen kunt stellen voor een persoonlijk kerstpakket. Bent u benieuwd naar onze duurzame cadeaus? Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Zaltbommel. U kunt vrijblijvend met ons een afspraak maken. Tijdens deze afspraak lopen wij graag met u mee door onze ruime winkel. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord! Onze medewerkers denken ook graag met u mee. Heeft u weinig tijd om uw kerstpakketten samen te stellen? Dit is geen enkel probleem! Wij gaan graag voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u een persoonlijk en duurzaam kerstpakket kunt overhandigen aan uw werkrelaties en medewerkers. 

Kerstpakket duurzaam bestellen

Onze medewerkers bespreken graag met u uw persoonlijke wensen. Bent u op zoek naar een heerlijke fles wijn of zoekt u een duurzaam en uniek cadeau waarmee u een boodschap over wilt brengen aan uw relaties en/of werknemers? Beschikt u over een bepaald budget? Wij horen dit graag van u. Aan de hand van uw wensen gaan wij direct voor u aan de slag. Bent u op zoek naar een kerstpakket duurzaam waar uw relaties en medewerkers blij van worden? Neemt u dan snel een kijkje in onze showroom. Ook kunt u inspiratie opdoen via onze online, virtuele tour. Zo krijgt u een goed beeld van onze producten. Laat u inspireren door onze cadeaus en stel uw eigen gewenste kerstpakket duurzaam samen. 

Meer weten over kerstpakket duurzaam?

Al meer dan 35 jaar maakt Brandwijk Kerstpakketten de mooiste persoonlijke en duurzame kerstpakketten en keuzegeschenken. Bij ons staat creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid centraal. Brandwijk Kerstpakketten beschikt over diverse certificeringen. Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Wilt u meer weten over onze prachtige, duurzame producten? Heeft u vragen over onze kerstpakketten? Wij staan u graag te woord. 
Scroll naar top