Exclusief Kerstpakket

Exclusief kerstpakket van Brandwijk

Bent u op zoek naar een exclusief kerstpakket? Vindt u het belangrijk dat uw kerstgeschenk voldoet aan verschillende duurzaamheid regels? Bent u op zoek naar een exclusief kerstpakket om waardering naar uw klanten en werkrelaties uit te spreken voor het afgelopen jaar? Bij Brand Kerstpakketten bent u aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij ons assortiment flink uitgebreid en bieden wij u een ruime showroom aan waar u al onze exclusieve kerstpakketten en relatiegeschenken zelf kunt samenstellen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien u graag in onze showroom in Zaltbommel. 

Exclusief kerstpakket bij Brandwijk Kerstpakketten

Brandwijk Kerstpakketten is al jaren uw specialist op het gebied van unieke kerstpakketten en relatiegeschenken. Sinds 1982 is ons bedrijf sterk gegroeid. Van een delicatessenzaak tot aan kerstpakketten, wij bieden het allemaal. Daarnaast zijn de kernwaarden van Brandwijk Kerstpakketten niet veranderd. Wij vinden het belangrijk om onze klanten centraal te stellen en korte lijnen te onderhouden naar onze klanten. Samen met u bespreken wij uw wensen en maken voor u  geschikte exclusieve kerstpakketten op maat. Brandwijk Kerstpakketten werkt niet met standaard pakketten, wij vinden het belangrijk dat uw relatie en werknemers verrast worden door prachtige producten. Bent u op zoek naar tientallen pakketten of bent u op zoek naar twee kerstpakketten? Dit is geen enkel probleem. Wij helpen u graag. 

Exclusief kerstpakket bestellen

Bent u op zoek naar een bijzonder en exclusief kerstpakket voor uw klanten, medewerkers of relaties? Brandwijk Kerstpakketten nodigt u graag uit in zijn uitgebreide showroom in Zaltbommel. In onze showroom bieden wij u ons ruime aanbod van verschillende exclusieve producten. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment steeds verder uitgebreid en voegen wij ieder jaar nieuwe producten toe. Zo kunt u ieder jaar nieuwe pakketten samenstellen voor uw medewerkers en werkrelaties. Bent u op zoek naar iets specifieks? Heeft u wensen? Wij horen dit graag van u. Samen bekijken we de passende mogelijkheden voor het vullen van uw persoonlijk samengestelde kerstpakketten. Heeft u geen tijd om een exclusief kerstpakket samen te stellen? Onze medewerkers nemen dit graag voor u uit handen. Door onze korte lijnen houden wij u op de hoogte van onze ideeën. Spreekt u dit aan? Wij gaan graag voor u aan de slag! 

Duurzaamheid

Brandwijk Kerstpakketten is een prachtig bedrijf met mooie exclusieve producten. Kiest u voor de kerstpakketten van Brandwijk Kerstpakketten dan kiest u ook voor duurzaamheid. Brandwijk Kerstpakketten is als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3 van de CO2 prestatieladder. Maar ook hebben wij de certificeringen voor ISO 9001 en CSR Promotional Products Goud.

Scroll naar top