Ecologisch Kerstpakket

Ecologisch kerstpakket van Branwijk

Wilt u graag een ecologisch kerstpakket aan uw medewerkers of zakelijke relaties geven om hen op een originele manier te kunnen bedanken voor hun inzet? Bij Brandwijk Kerstpakketten stellen we graag een ecologisch kerstpakket voor u samen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring met het leveren van persoonlijke, duurzame kerstpakketten en keuzegeschenken. Voor een origineel ecologisch kerstpakket bent u bij Brandwijk Kerstpakketten dan ook aan het juiste adres! 

Een ecologisch kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten

Bij Brandwijk Kerstpakketten draait het niet alleen maar om kerstpakketten en relatiegeschenken. We vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We lopen daarom voorop in de branche als het gaat om duurzaamheid. Al onze producten worden op een duurzame manier geproduceerd. Ook een kerstpakket met ecologische producten stellen we graag voor u samen. We dragen zorg voor het milieu. Bij Brandwijk Kerstpakketten zijn we er van overtuigd dat het bedrijfsleven geen toekomst heeft zonder goed milieu. De zorg voor het milieu is daarom een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Met onze duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken willen we bijdragen aan een duurzame en leefbare wereld. Als eerste bedrijf in de branche zijn we gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3, naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons. 

Een ecologisch kerstpakket samenstellen 

We helpen u graag om een passend ecologisch kerstpakket samen te stellen voor uw bedrijf. We weten als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om een kerstpakket samen te stellen. We nemen u daarom graag die zorg uit handen, zodat u zich weer kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Aan de hand van uw wensen gaan wij voor u aan de slag. Door goed naar uw wensen te luisteren kunnen wij altijd een passend ecologisch kerstpakket voor u samenstellen.  In onze grote showroom in Zaltbommel bent u van harte welkom om de verschillende opties die wij u bieden zelf te komen bekijken. We geven u graag persoonlijk advies en laten u graag zien welke kerstpakketten aansluiten bij uw wensen. In onze grote showroom, ‘De Wereld van Brandwijk’, vindt u een uitgebreid assortiment originele kerstpakketten en relatiegeschenken. We voegen steeds weer nieuwe producten aan ons assortiment toe, zodat we u kunnen blijven verrassen met originele producten. Na kerst vragen we om een evaluatie. Op die manier kunnen we onze dienstverlening steeds weer blijven verbeteren. We doen er zo alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We horen graag van u wat wij bij Brandwijk Kerstpakketten voor u kunnen betekenen!

Scroll naar top