Duurzaam relatiegeschenk

Duurzaam relatiegeschenk nodig?

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat duurzaam is? Bij Brandwijk Kerstpakketten bieden we u de mooiste duurzame relatiegeschenken. U vindt bij Brandwijk Kerstpakketten een uitgebreid assortiment van kerstpakketten en relatiegeschenken die op duurzame wijze geproduceerd zijn. Brandwijk Kerstpakketten is een bedrijf met meer dan 35 jaar als het gaat om kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij helpen u graag om een duurzaam relatiegeschenk te vinden dat past bij de uitstraling van uw bedrijf!

Een passend duurzaam relatiegeschenk

Op het gebied van duurzame relatiegeschenken is er bij Brandwijk Kerstpakketten heel veel mogelijk. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de vele opties? Of weet u niet goed welk relatiegeschenk het beste aansluit bij uw wensen? Bij Brandwijk Kerstpakketten helpen we u graag om een passend duurzaam relatiegeschenk te vinden! We geven u graag persoonlijk advies. Ook spreken we tijdens een oriënterend gesprek graag de vele mogelijkheden met u door. Als u langskomt in onze uitgebreide showroom in Zaltbommel, laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is bij Brandwijk Kerstpakketten! 

Waarom een duurzaam relatiegeschenk?

Waarom u zou moeten kiezen voor een relatiegeschenk dat duurzaam is? Met een duurzaam relatiegeschenk laat u duidelijk zien aan uw zakelijke relaties dat u duurzaamheid belangrijk vindt. U kunt zo een relatiegeschenk geven dat bijvoorbeeld aansluit bij de visie van uw eigen bedrijf. Ook draagt u met een duurzaam relatiegeschenk bij aan de zorg voor het milieu. Bij Brandwijk Kerstpakketten zijn we van mening dat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook beseffen we dat het milieu de toekomst van het bedrijfsleven in handen heeft. We willen daarom op een duurzame manier kerstpakketten en relatiegeschenken produceren. 

Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Hier zijn we bij Brandwijk Kerstpakketten trots op. Creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid hebben we hoog in het vaandel staan. Maar ook duurzaamheid vinden we bij Brandwijk Kerstpakketten heel belangrijk.

 

Wilt u uw zakelijke relaties verrassen met een bijzonder relatiegeschenk? Wilt u hen duidelijk maken dat u geeft om het milieu? Kies dan voor een duurzaam relatiegeschenk van Brandwijk Kerstpakketten. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we u bij Brandwijk Kerstpakketten allemaal kunnen bieden? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom in Zaltbommel of neem contact met ons op. We geven u graag meer informatie over onze duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken. Ontdek het grote aanbod bij Brandwijk Kerstpakketten!

Scroll naar top