Duurzaam kerstpakket

Duurzaam kerstpakket samenstellen

Bent u op zoek naar een duurzaam kerstpakket? Vindt u het, net als wij, erg belangrijk dat u bewust bezig bent met de samenleving, milieu en de economie?  Door een duurzaam kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten samen te stellen bent u verzekerd van een prachtig kerstpakket. Wilt u uw medewerkers en werkrelaties dit jaar verrassen met een persoonlijk duurzaam kerstpakket?  Bij Brandwijk Kerstpakketten bieden wij u een ruim assortiment kerstpakketten aan. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het u veel tijd kost om een persoonlijk kerstpakket samen te stellen voor al uw werkrelaties en werknemers. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en nemen dit graag voor u uit handen. Brandwijk Kerstpakketten biedt u al meer dan 35 jaar zijn diensten aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u snel een kijkje op onze website en laat u meevoeren door onze virtuele tour. Daarnaast nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide showroom in Zaltbommel. 

Duurzaam kerstpakket samenstellen

Bij Brandwijk Kerstpakketten kunt u zelf uw kerstpakketten samenstellen. Ieder jaar voegen wij nieuwe producten toe aan ons brede assortiment. Zo blijven wij onze klanten inspireren en voorzien wij u van nieuwe, unieke en duurzame cadeaus. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten blij gemaakt met prachtige, samengestelde kerstpakketten. Vindt u het prettig als wij dit voor u dit jaar weer uit handen nemen? Dit vinden wij geen enkel probleem! Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons centraal. Brandwijk Kerstpakketten levert maatwerk en wij doen er alles aan om een persoonlijk en uniek kerstpakket samen te stellen dat aan al uw wensen voldoet.

Duurzaam kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten 

Voor het samenstellen van een duurzaam kerstpakket bent u bij Brandwijk Kerstpakketten aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij veel certificaten toegevoegd aan ons duurzame bedrijf. Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Bent u op zoek naar een duurzaam kerstpakket voor uw relaties en werknemers? Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u direct aan de slag gaat en met u meedenkt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Brandwijk Kerstpakketten staat graag voor u klaar en vertelt u graag meer over onze prachtige duurzame producten. 
Scroll naar top